Beretninger

Her kan du læse, hvad nogle af mine kunder og kursister har skrevet om deres oplevelser og resultater efter sessions og kurser/workshop hos mig.

Workshop Heal dine pengeissues
En dejlig workshop med et godt flow, struktureret og tilpas indhold. ( Du skal endelig ikke komme mere indhold ind) Jeg var til sidst godt mættet af  al den inspiration.
For en meget reflekterende og sansende person som mig kunne lidt mere tid til refleksion være godt.
Kærligst. Susanne

Workshop Heal dine pengeissues
Det var en super inspirerende og lærerig workshop.
Specielt manifestationsøvelsen var rigtig god.
Jeg kan godt lide din klare og tydelige måde at undervise på, samt dit gode overblik og strukturering af emnerne og forløbet.
Det er tydeligt du har en stor viden indenfor det spirituelle og du deler det gerne med os andre.
Tak fra Rachida

Workshop Heal dine pengeissues
Workshoppen var helt i top og meget givende. Der var en klar struktur og rød tråd.
Godt med de konkrete øvelser, og der var god tid til dem.
Fik opfyldt mine forventninger  500% – smil.
Annette du er meget generøs, givende og årvågen i din undervisning.
Det kunne være godt at mødes hvert halve år og følge hinandens udvikling.
Du kunne med fordel fortælle dine gode eksempler før hver øvelse i stedet for efter.
TAK for en fantastisk weekend.
Kærlig hilsen
Hanne Parvine

Soul-Bodyfusion forløb
“Mit Soul-Body Fusion forløb hos Annette har været og er stadig en smuk og fantastisk rejse.
Min sjæl er tilbage – og jeg føler mig hel.
Udover den spirituelle oplevelse er der kommet fokus på mit erhverv. Nu er jeg ikke længere i tvivl om min mission her i livet, jeg er målrettet, jeg handler og oplever små mirakler i hverdagen. Før ville jeg tænke – det er for godt til at være sandt, det stopper nok igen. Sådan tænker jeg ikke længere – og det er den største befrielse for mig.

TAK Annette – du har været den bedste guide, jeg har følt mig tryg under hele forløbet, og føler stadig du er med mig”.
Knus fra Jette

Universel Hjertehealing
Har været til healing hos Annette Harplod Køster i dag. Hun tilbød mig en session, så jeg kunne få healet den grimme oplevelse med lægen der gik over stregen i undersøgelsen af mine bryster.
Vi kom godt rundt om mange ting der rører sig i min krop. Jeg kan varmt anbefale Annette, hvis du har noget i din krop, som du gerne vil forstå – løse op for – og komme fri af.
Bente Bøllingtoft Lindstrøm

Universel Hjertehealing
Ind i mellem er det nødvendigt at stoppe op og spørge sin krop og sit sind, hvad har du brug for. Dette mærkede jeg meget stærk for et par dage siden. Jeg har de sidste par år været gennem et langt og hårdt forløb med hospital, læger og medicin. Dette er til tider ekstremt stressende for både krop og sjæl, og for et par dage siden var jeg så stresset at min krop rystede og mit hovet var helt forvirret. Det eneste der stod klart for mig var, at jeg skulle have fat i Annette og en af hendes fantastiske healinger.

Lykkeligvis for mig, kunne Annette allerede finde en tid til mig næste formiddag, og TAK til både Annette og universet for det.
Jeg forklarede kort Annette, at jeg var forvirret og følte at jeg havde brug for hjælp til at finde den dybere kontakt til mit indre, min sjæl. At jeg følte, jeg i en tid havde været for meget oppe i hovedet, og ikke nok i kroppen.
Straks efter vi gik igang kom angsten. Selve følelsen af angst. Den havde været overset, da jeg havde tænkt mig ud af de sidste uges begivenheder. Angsten ville gerne have “taletid”, den ville gerne ses og forstås, og derefter kunne den slippe. Det fantastiske her var, at vi begge så, mærkede og hørte de samme beskeder. Vi arbejder i samme energirum og på samme niveau. Anettes hænder var på min krop forskellige steder, og med fælles arbejde, fik jeg løsnet angsten og forstået og set min indre kraft komme frem igen. Min sjæl var glad, nu kunne den være her igen.

Jeg har arbejdet med Annette mange gange før, men denne gang skete noget helt specielt. Vi var på samme plan, i samme energi, i samme felt, på helt samme følelse og alt vi gjorde var simultant. Så lige idet jeg skulle til at frigive angsten helt at puste/ånde den kraftigt ud, gør Annette det samme over min krop fysisk, hun puster kraftigt hen over mit hovedet og ned ad min krop, så min udånding og frigivelse bliver extra forstærket. Det er noget af det mest fantastiske jeg har oplevet.

Min krop blev derefter let og jeg kunne høre, se og mærke mit indre, mit sjæl, min kraft og styrke, jeg kunne igen MÆRKE MIG!

Tak for fantastisk hjælp til igen at mærke hvem jeg er og hvad jeg har brug for
Kys, kærlighed og lys
Britt

Universel Hjertehealing
Kære Annette
Jeg havde det godt efter din healing og prøver at bruge dine gode råd. Jeg har haft hjertebanken en nat, og jeg ved det var på grund af alt for mange arrangementer og for lidt hvile, det var min egen skyld og mit mål for 2015 er at reducere mange gøremål.
Sessionerne gav en dejlig indre ro og bedre forståelse for min sensitive krop.
Med hensyn til mine forventninger ved jeg ikke hvad jeg havde forventet, men jeg er rigtig glad for min læge anbefalede dig, og at jeg kontaktede dig. Jeg vil helt sikkert besøge dig igen. Jeg har allerede anbefalet dig til flere.
Tak fordi du er til.
De kærligste knus fra
Julie

Universel Hjertehealing
Kære Annette
Det var en fantastisk session. Tak fordi du guidede mig til mit næste naturlige udviklingstrin. Med din lette energi og trøst gav du mig mod til at lade mig guide til guddommelig visdom.
Du gør det med lethed, kærlighed og en stærk spirituel/guddommelig forbindelse.
Gennem healingen viste du mig, at vi selv har svarene i os.
Med din særlig evne gav du mig eksempler og praktiske forslag til, hvordan jeg kan lukke det spirituelle ind i det daglige.
Du er dybt professionel og indstillet på at hjælpe dine kunder under de kærligste rammer.
En rigtig dejlig oplevelse.
Kærlig hilsen Dorthe

Universel Hjertehealing
Kære Annette
Det var SÅ dejligt at få hjælp til at slippe gamle traumer den 2/5-14!
Jeg fik ro og afklaring i sessionen. En følelse af balance – og efter sessionen en kæmpe forkølelse. Går ud fra at det var kroppen, der havde behov for at rense ud.
Jeg har stort set inden brystspænding mere, og har også oplevet en følelsesmæssig presset situation hvor jeg registrerede, at det ikke gjorde ondt!
Du var dejlig rolig, selv om jeg syntes processen var lidt voldsom.
Det du formidlede, hang meget fint sammen med det jeg selv følte.
Jeg vil anbefale andre at få hjælp hos dig.
Kærlig hilsen en tilfreds kunde

Workshop Intonering af toner
Det var en fin workshop. God stemning, hyggeligt. Spændende at lære nyt. Jeg fik opfyldt mine forventninger, og vil anbefale andre at tage workshoppen. Du er god til at undervise, og jeg vil gerne deltage på andre af dine workshops.
Conni Heskier

Workshop Intonering af toner
Det var en fin og god workshop. Jeg fik opfyldt mine forventninger og vil anbefale workshoppen til andre. Jeg vil også gerne deltage i andre af dine workshops. Du var som altid 100% til stede, og din indsats er altid i top.
John Milter Jacobsen

Workshop Intonering af toner
Det var en meget spændende og lærerig workshop. Specielt var det en god blanding af teori og praksis. Jeg fik opfyldt mine forventinger til workshoppen og vil anbefale den til andre. Du er rigtig god til at undervise. Jeg vil gerne komme til en af dine meditationer.
Kursisten

Workshop Intonering af toner
Det der var specielt godt ved workshoppen var at mærke kroppen, især hjerte øvelsen KHEI og tonen EH. Jeg havde lidt svært ved at forholde mig til det omkring det kosmiske. Du er god til at undervise. Godt at der var tid til og du gav plads til spørgsmål. Alt efter hvor spirituelle dine andre workshops er, vil jeg muligvis gerne deltage igen.
Mette Grønkær

Universel Hjertehealing
I august 2014 var jeg kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg følte, jeg var kørt fast rent arbejdsmæssigt.
Et eller andet sted, dybest inderst inde, vidste jeg egentlig godt, hvad jeg skulle, men da jeg helst går med både livrem og seler, besluttede jeg mig for at få en hjertehealing hos Annette.
Allerede da jeg tog beslutningen, havde jeg en følelse af, at der ville ske noget interessant, og jeg fik ret!
Under healingen, som var en både dejlig og rørende oplevelse, fik jeg kontakt med min sjæl – en fantastisk oplevelse. Jeg følte mig i den grad forbundet med min sjæl, og ved hjælp af Annettes healende hænder og spørgsmå,l kom mit hjerte med alle svarene.
Da Annette oven i købet på et tidspunkt spurgte, om det og det sagde mig noget rent arbejdsmæssigt frem over, måtte jeg endnu en gang sande, at der er mere mellem himmel og jord.Annette fik med én sætning sagt det, som jeg drømmer om at arbejde med, men som jeg kun har sagt til meget få. Hvis jeg var i tvivl før, er jeg det i hvert fald ikke mere.
Endnu en gang tak til Annette for en skøn, anbefalelsesværdig hjertehealing.
Kærlig hilsen C

Workshop Star Genie 1 bjergkrystaller kodet med Galaktiske master og stjerne energier
Det var en fantastisk workshop. De er fantastiske energierne. Og det er så enkelt at bruge systemet. Workshoppen overgik al min forventning. Jeg vil anbefale workshoppen til andre og vil helt sikkert også deltage på andre af dine workshops. Det går forrygende med at bruge energierne og krystallerne. Jeg oplever, at krystallerne hjælper mig på mange forskellige måder. Især har jeg mærket, at de har skærpet mine intuitive/clairvoyante evner. Ofte oplever jeg at evt. svar bare dukker op. Jeg ved jo, at det er energierne der melder sig, så jeg er virkelig glad for kurset og krystallerne. Glæder mig til at få mulighed for engang at få 2’eren.
Steen Clausen

Workshop Star Genie 1 bjergkrystaller kodet med Galaktiske master og stjerne energier
En workshop hvor ALT var til “UG kryds og Slange” Jeg fik i allerhøjeste grad opfyldt mine forventninger. ALT på workshoppen var på lige højde med hinanden. Jeg har lyst til at tage flere kurser hos dig.
Annette – Du er en formidabel underviser !!!!
Du ser os kursister som både en helhed og som enkelt personer.                                                     Du møder os hver især hvor den enkelte er i sit liv.                                                                                     Du er meget inspirerende at høre – og se på/kropssprog.
Du formår at holde vores interesse og koncentration 100% til ilden hele tiden.
Du er åben for – spørgsmål, mens du underviser – frustration fra os kursister – afbrydelser – for hele rummets væren.
Du møder os, hvor vi er, og er der noget vi ikke forstår, bliver du ved og ved med at gentage tingene/sige dem på en anden måde, så vi alle sammen kommer med, og der ingen hængepartier er hos nogen af os.
Jeg vil helt klart, til enhver tid anbefale denne workshop til andre.
Simona Rebekka Petersen

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue                                                                                   En rigtig god workshop. Det der var specielt godt, var de mange gode øvelser. Jeg havde netop brug for en masse praktiske øvelser. Det var også dejligt, at der både var god tid til at lave øvelserne og “komme tilbage” igen efter øvelserne.                                                                 Jeg  syntes, du har en god intuitiv forståelse af, hvor kursisterne er henne. Du sørger for et behageligt “arbejdsklima” uden så megen hokus pokus.  Jeg fik opfyldt mine forventninger, og når jeg har muligheden for det igen, vil jeg deltage på andre af dine kurser. Kan anbefale andre at tage denne workshop hos dig.                                                               John Milter Jacobsen

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue                                                                                Det var en super god workshop. Meget givende, dejlig atmosfære, god stemning, god energi. Det var specielt godt, at jeg fik en masse enkle og gode værktøjer, som jeg kan bruge i det daglige. Du er god og nærværende og har gode indsigter i emnerne.                     Jeg fik opfyldt mine forventninger og vil anbefale andre at tage denne workshop hos dig. Jeg vil helt sikkert deltage på andre af dine workshops.                                                                   Steen Clausen.

Steen skrev endvidere dette til mig  dagen efter:                                                                               Jeg  havde en sjov oplevelse på vej hjem i toget, der bekræftede mig i hvor effektivt et værktøj Flammen er: Det eneste sted der var plads i toget ud af Kbh. var i familie afdelingen, der fortrinsvis benyttes af familier med børn, hvilket bevirker at der kan være mere larm end i resten af toget.Der var så også et par børn der var ualmindeligt højrøstede og hoppede rundt på sæder osv.                                                                                                                         Jeg bad så Flammen om at få lidt ro på de her unger, hvorefter de efter få minutter sad og læste historie med deres forældre. Wow, tænkte jeg bare. Sjovt, når vi netop havde snakket om den situation på kurset. Knus fra Steen

Soul-Bodyfusion                                                                                                                                       Soul- Bodyfusion forløbet har givet mig ro og balance. Jeg fik opfyldt mine forventninger og er meget tilfreds med resultatet. Din ærlighed og oprigtighed virker for mig.

Jeg er blevet meget mere glad, og tilfreds i livet. Jeg kan mærke mine egne behov og kan uden konflikter med omgivelserne hvile i mig selv og tage vare på mig selv. Jeg føler jeg er vokset også med min tolerance over for andre og deres behov. Siger fra uden at bruge unødig energi men ud fra egne præmisser.

Du var god til at rumme og gå ind i de problematikker der var/er i mit liv. Du forstod at komme med fremadrettede konstruktive forslag, der har været med til at lette min livs situation væsentlig. Man mærker en stor kærlig omsorg og ønske om at hjælpe, samtidig forstår du kunsten at lade være med at være ”klog” på ens liv men forstår at inspirerer til forandring og vækst. Tak for en vidunderlig rejse.

Jeg vil anbefale andre at søge hjælp hos dig. Fordi du har hjulpet mig videre i livet.
Kærlig hilsen Mette

Universel Hjertehealing
Efter sessionen følte jeg mig meget ’klar’! Der var ro indeni og i forhold til det emne vi havde arbejdet med, var jeg meget klar på, hvor jeg stod og hvad mit næste skridt skulle være. Og de skridt fik jeg taget uden besvær de følgende dage. Det er som om mit hjerte er blevet åbnet mere op og der er ved at blive gjort plads til mere kærlighed, og gamle følelser skal ud. I hvert fald mærker jeg en forandring stadig her en måned efter, hvor jeg meget nemt bliver rørt. I det hele taget mærker jeg flere følelser – både negative og positive. Det er som om der er ved at blive ryddet op indeni, hvilket dog også giver uro indeni. Men i forhold til det emne jeg kom med, er der helt klart sket positive forbedringer og der er blevet åbnet op for nogle nye lag.
Jeg er meget tilfreds med det der skete i sessionen, men
jeg ved egentlig ikke hvad min forventning var, tror ikke jeg havde nogen. Havde ikke prøvet healing før, men havde fået en instruks om at Annette ville kunne hjælpe mig videre i min sorg bearbejdelse og med issues omkring relationen til min mor. Og behandlingen virkede!

Jeg fik frigjort nogle gamle følelser, og efterfølgende taget en snak med min mor omkring hvordan jeg har det med hende – uden drama – og har efterfølgende kunne mærke en bedring i vores relation. Det er som om mit hjerte er blevet åbnet mere op og der er ved at blive gjort plads til mere kærlighed. I hvert fald mærker jeg en forandring stadig her en måned efter, hvor jeg meget nemt bliver rørt.

Du er meget god, og jeg følte mig i trygge og kærlige hænder og kunne derfor nemt give mig hen til behandlingen. Jeg vil anbefale andre at få hjælp hos dig.
Heidi Klingenberg Jørgensen

Universel Hjertehealing
Kære Annette
Der findes ingen ord for den hjælp du gav mig i går, jeg svæver og føler jer er kommet et trin højere op i min forståelse.
Knus til dig. Du er virkelig dygtig og med store evner. Du gør det på en meget god måde.
Kh. Karen

Universel Hjertehealing
Jeg har i forbindelse med personlige udfordringer haft to sessioner hos Annette Køster.
Det har været en meget tryg proces, hvor jeg har følt mig godt taget af, og hvor det er som om mange tunge ting er blevet lettet fra mine skuldre.

Annette arbejder på en måde, hvor man somklient følger fuldstændig med i hvad der sker, og selv bestemmer hvad man er klar til at lave om på – men kan give slip på at skulle præstere noget som helst.
Det er som om, hun kan få det til at ske som skal ske.
Mvh.
Katrine

Universel Hjertehealing
Fysisk lindrede sessionen et smertepunkt jeg har midt på ryggen. Psykisk lindrede det en stor sorg og vrede, som jeg har båret rundt på i årevis. Healingen (3 sessioner) var så forløsende at da Annette blot lagde hænderne på mine skuldre, så begyndte jeg at græde! Før og efter healingen var jeg ikke til tåre. En vild oplevelse!
Jeg er meget tilfreds med resultatet. Healingen har givet mig en knage at hænge min sorg på. Umiddelbart efter sessionen følte jeg mig meget lettet. Nu hvor der er gået lidt tid siden healingen, kan jeg fra tid til anden godt føle sorg, men så tænker jeg på de værktøjer og budskaber healeingen gav mig. På den vis arbejder healingen videre for mig.
Jeg syntes, du er en meget god healer/mentor. Allerede da jeg talte med dig, Annette, i telefonen følte jeg at du var 100% sporet ind på mine problemer. Det gjorde meget stort indtryk på mig! Under healingen kunne jeg ikke tale så meget (pga. mine følelser) men alligevel følte jeg, at du var med mig som min guide. Dine healende evner har bragt mig i kontakt med følelser & emotioner jeg ikke havde forestillet mig muligt. Heller ikke i min vildeste fantasi!!!
Jeg er meget taknemmelig og føler jeg har fået lov at skyde en genvej (i mit liv.)
Der er ikke så meget plads i dit rum, men det behøves heller ikke. Der er en utrolig god stemning/energi i rummet, som fik mig til at slappe helt af.
Jeg har allerede anbefalet dig til andre!
Tusinde tak for det smukke healingsarejde du gør for dine med mennesker.
Tyren

Universel Hjertehealing
Jeg har haft en fantastisk oplevelse, som jeg har lovet at dele med dig. Oplevelsen har nu bundfældet sig så meget, så jeg kan skrive om det. Jeg har været ved healer og jeg var på en indre rejse.
Jeg har aldrig været ved healer før. Selvom jeg har en udmærket selvindsigt, så er alt dette selvudvikling nyt for mig.
Jeg fik kontaktet Anette Køster og vi fik lavet en aftale. For mig der ikke har bil så bor hun lidt ude på landet (Vedbæk). Jeg vil tror det tager 20 min fra hvor jeg bor i bil, men med tog og en bus der kun kører en gang i timen, følte jeg at jeg var landet på månen. Der var også ufatteligt stille – jeg nød det.
Jeg kom på brixen og hun lagde sine hænder ved min nakke og hoved og så gik der ikke mange sekunder så sagde hun; “du bryder dig ikke om at bo hvor du bor, du føler dig kvalt”, og så begyndte hun at hoste. “Der er skimmelsvamp i væggene hvor du bor.” Så blev jeg altså nysgerrig – hvordan kunne Annette vide alt det bare ved at holde om min nakke? Jeg har aldrig mødt hende eller talt med hende før. Jeg har aldrig skrevet noget om det på min blog. Jeg kan lige sige at jeg bor midlertidigt hvor jeg bor. Min kæreste og jeg vil meget gerne have et lille rækkehus med have, tæt på vandet. Vi er igang med at søge og jeg har “bestilt det på lagret”.
Nå, men med det klarsyn var jeg meget klar til Annette og spændt. Det var altså lidt vildt, for det hel passer!
Tak til Annette Køster for at du tog mig på en vidunderlig rejse. Tak også for din blide og nænsomme måde at være på og fordi du giver mig masser af inspiration til at leve det liv, som jeg gerne vil og som jeg føler er rigtigt for mig.

Det er ikke sidste gang jeg ligger mig på brixen i Vedbæk hos Annette.

Du kan læse hele Lo’s beretning her
Charlotte Lo Larsen

Den Violette Flamme med Den Hvide Lue Workshop
Det var dejlig, at få et energiværktøj der kan bruges i alle sammenhænge. Dejligt at værktøjet er så enkelt og så let at anvende – at det bare er en form for energi, der visualiseres og mærkes og kan transformere alt.
Det kunne have været endnu bedre med flere øvelser og mindre tid med terorien.
Dejligt at møde andre mennekser og høre deres versioner og måder, som de oplevede øvelserne på. Jeg fik opfyldt mine forventninger, især omkring hvordan jeg anvender Den Violette Flammen med Den Hvide Lue konkret.
Jeg kunne godt finde på at tage andre kurser hos dig. Du underviser godt, støttende, anerkendende, givende og med personlighed. Og vil gerne anbefale andre at tage workshoppen.
Trine Herkild

Den Violette Flamme med Den Hvide Lue Workshop
Godt og lærerigt.
Jeg har fået opfyldt mine forventninger om hvordan jeg konkret kan bruge dette værktøj. Jeg er umiddelbart godt tilfreds med det jeg har lært i dag.
Dejligt du tog dig god tid til at svare på spørgsmål og forsikre dig om, at alle var med. Ikke noget stress og jag. Tak for det.
Jeg syntes, du er helt ok som underviser og kunne godt have lyst til at deltage på andre af dine workshops. Jeg vil gerne anbefale denne workshop til andre.
Gabriella

Den Violette Flamme med Den Hvide Lue Workshop
God workshop. Det var specielt godt med øvelserne og terori i en god blanding. Super sted, skøn mad.
På en måde fik jeg opfyldt mine forventninger, men syntes jeg skulle have kunnet det bedre. Må hjem og øve mig. Er ikke helt tilfreds med min egen indsats.
Jeg syntes, du er super fin til at undervise, og kan godt tænke mig at deltage på andre af dine workshops. Og jeg vil gerne anbefale denne her workshop til andre.
Tina

Hypnosehealing
Kære Annette Jeg vil gerne ønske dig en glædelig Jul og de bedste ønsker for fremtiden.

Du skal vide; da jeg har været hos dig 2 gange (samt været i hypnose for knap 4 år siden hos en anden hypnoseterapeut), er jeg blevet mere og mere interesseret i hypnose.
Jeg har været hos Bodil Møbjerg et par gange og er nu selv i gang med at uddanne mig til hypnoseterapeut på Hypnoseskolen.

Du har – for mig – været inspirerende at komme hos i hypnoseterapi. Har – på din anbefaling – blandt andet læst Diana Cooper “2012”.

Tak for det, Annette

De bedste hilsner til dig.
Kærligst Karin

Universel SELVHEALING – Miniworkshop
Workshoppen var fin, enkelt, infomativt og behageligt. Det havde en fin opbygning. Det var specielt godt, at du bruger dig selv som eksempel. Jeg tror jeg fik mine forventnninger opfyldt, for jeg var helt åben for hvad der skulle ske. Du er fin som underviser og virker kompetent.
Birgitte

Universel SELVHEALING – Miniworkshop
Workshoppen var super god. Jeg fik opfyldt mine forventninger og vil helt sikkert anbefale workshoppen til andre.
Det var specielt godt med selvhealingsøvelserne. Jeg syntes du er god til at undervise og vil absolut gerne på andre kurser hos dig.
Tina Jørgensen

Universel SELVHEALING – Miniworkshop
Det var en interessant, behagelig, hyggelig og afslappet workshop. Det var rare mennesker. Undervisningen var meget klar og venlig. Der var en god kommunikation i mellem os alle. Jeg fik opfyldt mine forventninger, og vil anbefale workshoppen til dem der er interesseret i healing. Du er rigtig god og venlig, når du underviser.
Krisha Mondstei

Universelhealing – session
Hvor tit har en healer brug for selv at blive healet?

Jeg har siden 2005 arbejdet med energi, mest i form af det som kendes som ReiKi, japansk udtryk for Livskraft – der er frit tilgængeligt for alle, blot man er åben for det, eller er blevet åbnet til det via ReiKi kurser.

Jeg bruger reiki hver eneste dag, da jeg healer på mig selv både morgen og aften. I en travl hverdag er der god grund til lige at finde den indre balance igen, inden en ny dag begynder. Reiki er svært at forklar med ord – med oplever man den, ja så forstår man den. Den helt naturlig, og skulle jeg forsøge at sætte ord på så er dens karakter helt afhængig af modtageren og hvor meget hun eller han er parat til at modtage. Dvs. er klienten f.eks. i chok, eller har rester af et chok siddende – så vil Reiki opleves som en ultra mild, fintfølende healingsenergi. Når chokket er fortaget, og modtageren er klar – så skrues der op for intensiteten, man kan sige der er automatgear på. Nogen oplever kulde / varme fornemmelser, andre en direkte sitren – de fleste vil føle en behagelig ro falde over sig.

Nok om ReiKi, den gør en del for mig – men ikke nok. Efter et par svære uheld har jeg en del mas med bl.a. nakken og den ene skulder. Her kommer Annette og hendes Universel healing mig så helt *tilfældigt* til undsætning. Vi er til et 1-dags kursus, og sidder ved siden af hinanden. Annette er jo et livligt og karismatisk menneske og har en empatisk tilgang til Livet. Derfor tager det ikke længe før hun registrer, at jeg har smerter. Efter accept, lægger hun en hånd på den skadede skulder, da jeg tænkte at det ikke kunne skade med lidt hjælp udefra, da min selvhealing med ReiKi stadig efter 2 år ikke har fået bund i problemet. Goddag Universel Healing siger jeg bare…. Der gik ikke mange 10 sekunder fra *håndpålæggelsen* til at jeg mærkede et flow af denne Energi – nu bliver det ord for min regning igen – som en lysende, plasma-agtig strøm – uden ubehag – der i forhold til ReiKi bredte sig ind gennem skulderpartiet og igennem hele den side af overkroppen som fik behandling i løbet af mindre end et minuts tid. Vi havde ikke tid til en decideret behandling, da vi jo var på en anden slags kursus, så jeg aftalte en tid nogle uger efter. Dels fordi jeg kunne mærke at det bare virker, og dels fordi jeg intuitivt ønskede at modtage energien parallelt – dvs på begge skuldre samtidigt.Ved ikke hvordan healing virker for andre, men min hjerne (ja den er med) foretrækker at der er balance mellem højre og venstre – SMIL !
Behandlingen hos Annette foregik med høj grad professionalisme, og i rolige uforstyrrede omgivelser, og selvfølgelig på en rigtig briks. En hånd på hver skulder var tilstrækkeligt at til at rette kroppens energisystem op, fjerne diverse blokeringer og *krøller* hele vejen fra top til fodsål.

Som konklusion kan jeg oplyse, at Universel healing er for dig, som har besluttet dig for at gøre noget ved din ‘situation’ – for når man først har sagt “Ja tak” – så bliver man altså healet, og det er effektivt!
Prøv det – det kan anbefales!

Med Lyse hilsener
Martin R Vaaben
ReiKi I & II

Universelhealing – session
Annette har en helt vidunderlig måde at hjælpe andre mennesker på. Jeg vil kalde det en blanding af blid hypnoterapi og healing. Jeg selv var gået fast i et aspekt af mit liv, men Annettes behandling fik mig til at se tingene i et nyt lys. I løbet af få minutter var hun i stand til at bringe mig helt ind til det centrale problem, som blev belyst og opløst. Med det samme jeg kom hjem efter behandlingen viste det sig, at situationen i forbindelse med min udfordring var ændret. Kort sagt ophørte problemet med at eksistere. Jeg er meget begejstret for Annettes professionelle og varme måde at hjælpe mig på.

Mikael Hoffmann
Psykoterapeut og mentor-coach
www.MikaelHoffmann.dk

Soul-Bodyfusion – session
Jeg har bedre kontakt med følelserne og derved at handle ud fra dem. Markant forandring og fremgang, især første gang, i forhold til at bruge min intuition og visualiseringsevne. Jeg har fået en bedre indre/ydre forståelse af verden og har fået et godt udgangspunkt til at komme videre endnu.
Jeg har fået vendt nogle ting mentalt og har lettere ved at acceptere det der sker omkring mig inklusiv min egen påvirkning heraf. Jeg har fået en større lyst og vilje til at fortsætte den indre rejse som kun er begyndt nu.
Du gav dig virkelig god tid til mig, hvilket jeg satte enorm stor pris på! Især min første session havde jeg brug for noget afklaring, som du helt klart hjalp mig med. Derudover virker du sød, imødekommende og ægte og jeg fornemmede klart at du havde en god “forbindelse”. Jeg følte mig godt tilpas og syntes det varhyggelgit og afslappet i det lille værelse. For mig personligt var det befriende at du boede med din mand og teenage drenge som mange andre familier gør.
Jeg kan helt klart mærke, at jeg har fået bedre overbliv over tilværelsen, en forstærket tro på “det gode” og at man selv er med til at skabe den verden vi lever i. Tak for hjælpen til det, jeg har fået et fantastisk fundament til at arbejde videre.
Bedste hilsner
Morten

Universelhealing – session
Tak, jeg synes jeg har det godt. Jeg havde det noget bedre efter anden gang, det var meget rart, men var også “glad” for første gang, da jeg kunne mærke det skete noget, og noget slap.
Jeg føler jeg har fået noget med fra dig og det er rigtig positivt.

“Jeg synes du er dygtig og god til at være tilstede, seriøs og giver mig en følelsen af, at alt er okay. Du tager dig tiden og det er vigtigt. Jeg vil anbefale dig til andre, for du ved hvad det vil sige, at være i process og på en personlig og sjælelig rejse.
Mvh Vinni ”

Soul-body Fusion-session
Efter mine 3 Soul-body fusions oplever jeg, at jeg er blevet bedre til at tage tingene, som de kommer, jeg bekymrer mig ikke så meget mere. Feks. har jeg haft et møde med min chef, hvor jeg før i tiden ville være meget nervøs, og efter soul-body fusion tog jeg det stille og roligt og var slet ikke nervøs. Jeg er blevet mere mig selv, og mere tilfreds med at være den jeg er, så det er rigtig dejligt.
Jeg kan varmt anbefale processen.

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
En rigtig god workshop.
Det var godt med de mange sessioner og at kunne dele vores oplevelser med hinanden.
Jeg fik i høj grad opfyldt mine forventninger. Jeg syntes, du var rigtig god til at undervise.Jeg kan anbefale andre at deltage i denne workshop.
Hilsen Lene

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
Det var en fin workshop. Jeg kan godt lide din direkte kommunikation.
Jeg fik opfyldt mine forventninger, men kunne godt tænke mig, at du inddrager kroppen mere.
Tommy Falkeøje

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
Jeg syntes, det var en rigtig god workshop. Jeg fik opfyldt mine forventninger. Det der var specielt godt var netop, at vi startede med at tale om vores forventninger til workshoppen. Jeg syntes, du er god til at lære fra dig. Der er mange, der kunne bruge det vi lærte, derfor vil jeg anbefale det til andre. Jeg har helt bestemt også lyst til at tage andre kurser hos dig.
Vibeke Schønemand

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
Jeg syntes, det var en rigtig god workshop. Det var specielt godt, at man snakkede med de andre 2 og 2 om oplevelserne. Jeg kan anbefale andre at tage denne workshop. Jeg fik absolut opfyldt mine forventninger. Jeg syntes din indsats, som underviser er rigtig god.
Aase

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
En rigtig rigtig dejlig workshop. Super indhold, gode rammer – helt fantastisk. Fantastisk energi. Energien var dog lidt hektisk i starten, men der kom ro på. Jeg fik opfyldt mine forventninger og mere til!
Jeg vil gerne anbefale andre at deltage i denne workshop. Du gør en rigtig god indsats som underviser.
Kærlig hilsen Lars

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
En rigtig god og spændende workshop. Elsker at lære noget nyt og få redskaber på det spirituelle plan. Har fået en masse redskaber, som er brugbare. Jeg har fået udvidet det, jeg allerede havde lært til dit foredrag.
Det var specielt godt at rense relationer, og opdage at man kan bruge til alt. Jeg fik helt bestemt opfyldt mine forventninger.
Jeg kan mærke, hvordan det har påvirket mig at deltage, så jeg vil gerne anbefale andre at deltage. Jeg syntes godt om din måde at undervise på. Det er spændende at snakke sammen to og to og dele det, så man ikke kun modtager info. Jeg kunne måske godt tænke mig, du spurgte endnu mere ind til, hvad der blev delt.
Simone N. Suhr

Workshop Den Violette Flamme med den Hvide Lue 17.03.2012
Jeg kunne godt lide dens indhold og den form den blev præsenteret på. ( Lidt millionøse tænkt!). Lidt mere info om offentlig transport til stedet ville have været godt, da jeg kommer fra Bornholm. Det var specielt godt, at vi deltagere var aktive og godt med forplejning. Jeg har været super glad for at være på dette kursus og har fået mere indsigt i, hvad der er vigtigt at gå videre med i min personlige udvikling. Øvelserne var gode.
Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage dette kursus. Jeg ser op til, at jeg kan træde i de samme sko. MEGET SNART med at holde foredrag og workshop. Du gjorde det meget fint.
Claire Byder

Soul-Body Fusion – session
Tak Annette for en vidunderlig Soul-Body Fusion oplevelse. Du støttede og holdt mig og var fuldt til stede undervejs, så jeg følte mig tryg og i gode hænder. Samtidig med at jeg fik mulighed for at have min helt egen proces og lade mig guide til det jeg skulle se, mærke og lære. Jeg føler mig efterfølgende meget mere i kontakt og tættere forbundet med mit hjerte og højere selv, og kan bedre navigere i min hverdag. Jeg er taknemmelig!

Knus og god dag til dig
Pernille

Universelhealing – session
Tak for sidst. Det var hyggeligt og meget interessant.
Specielt vedr. healing. Du healede jo min nakke, og jeg må sige, at i den tid, der er gået siden dit besøg, har jeg ikke haft nogen
problemer med nakken! – Eller de har været så ubetydelige, at jeg ikke har skænket det en tanke.

“There is no such thing as a coincidence!”

Der MÅ være noget om snakken med healing, og jeg kunne godt tænke mig at lære det!
Hilsen Carsten

Soul-Body Fusion – session
Det er nu 4 mdr. siden jeg fik alle 3 sessioner af Soul-body fusion og jeg kan kun sige, at mit liv har ændret sig drstisk. Der er kommet et flow af energi i alt hvad jeg foretager mig. Jeg føler, jeg er blevet mere levende og mine meditationer er fantastiske. Jeg kan kun varmt anbefale andre denne behandling.
Kærlig hilsen Lene

Soul-Body Fusion – session
Soul-Body Fusion er det bedste jeg endnu har fået.
Alle 3 gange har jeg oplevet at mit krone-chakra åbnede sig næsten med det samme. Jeg har mærket forskellige vibrationer i min krop hver gang. Og den 3. gang oplevede jeg, at se farver for mit indre øje, som jeg aldrig før har set. Nuancerne var meget specielle. Det var meget betagende.
Efter jeg har fået Soul-Body Fusion hos Annette Køster har jeg oplevet, at der er kommet større flow i mit liv.
Det er, som om energien er blevet større i alt, hvad der sker mig. Og jeg drømmer rigtig meget, blandt andet nogle fantastiske drømme hvor jeg meget let flyver rundt, som den jeg er i min fysiske krop.
Jeg kan varmt anbefale at få Soul-Body Fusion. Det føles rigtig dejligt.
Kærlig hilsen
Michael Bested Kristensen

Soul-Body Fusion – session
Jeg havde en virus på hørenerven og var derfor meget svimmel.
Jeg kunne næsten ikke stå og gå. Jeg havde det bedst, når jeg lå ned.
Jeg fik formidlet Soul-Body Fusion over telefonen og jeg oplevede min sjæl kom ind gennem hovedet og skuldre. Derefter kom den ned og blev integreret i mit hjerte. Efter 3 minutter gav min krop et suk og integrationen var fuldbyrdet.
Jeg gik ud og drak 2 glas vand, blev dårlig og kastede op. Derefter spiste jeg morgenmad og efter 2 timer var jeg helt frisk igen.
Kærlig hilsen
Ulla

Hypnosehealing – session
Da jeg kontaktede Annette Køster, var det for at komme af med nogle fysiske skavanker, der generede mig i min hverdag.
Jeg bestilte et forløb på 3 gange, og fik helt klart opfyldt mine forventninger om at komme af med mine gener. De er simpelthen væk, og jeg har det nu godt. Healingen var supergod.
Jeg vil anbefale andre at søge hjælp hos Annette. Jeg syntes, hun er god til at hjælpe andre.
Michael Bedsted Kristensen

Healing – session
Annette Køsters blive og smilende væsen giver en tryghed og ro, der er rar at indlede en healing med. Via spørgsmål og selv-visualisering kom vi ganske vidt omkring, men med en helt klar rød tråd i det at løse en spænding op. Jeg var ganske “høj” og lettet da jeg gik.
Healende hilsner kvinde født i 65´

Hypnose og Healing – session
Jeg har været til kontrol hos øjenlægen. Rimelig spøjs historie! Øjenlægen måler. Og måler. Og måler lige en gang til. Min hornhinde er komplet helet op!!! Der er en lille uregelmæssighed, men den er inden for normalområdet. Øjenlægen sad med åben mund og polypper. En hornhinde kan ikke hele op. Min sygdom er uigenkaldeligt uhelbredelig. Ikke engang 1 på 1.000.000 bliver spontant raske. Det, der er sket, kan ikke ske.

Jeg fortalte ham, at jeg havde arbejdet med det i hypnoterapi. Det accepterede han. Man skal ikke undervurdere tankens kraft, som han sagde.

Stort Bamseknus
Iben

Kursist Universel Healing 1
Kurset var enormt godt – åbnende på alle planer. Virkelig en “øjen-åbner”. Meget berigende og samtidig føles det meget praktisk anlagt, som noget der umiddelbart kan bruges.
Der var en god stemning på kurset – at vi kun var to kursister betød, at vi kunne gå rigtig i dybden med alting. At der var tid nok. Jeg fik mine forventninger opfyldt og mere til. Der var meget mere “praktisk” end jeg lige umiddelbart havde forestillet mig og det var kanon godt.
Jeg kan anbefale dette kursus til andre og ku’ selv ha’ lys til at tage andre kurser hos Annette.
Annette er god og har en fin indlevelse i kursisterne og gav rum og tid til det hele. Der var god afveksling mellem, snak, teori og praktisk kunnen.
Og god indblanding fra Annette undervejs i selv healingerne, som guidede os på vej.
John Jacobsen

Kursist Universel Healing 1
Super godt kursus! God balance mellem fagligt og udenoms snak. God bredde og dybde: ikke “kun” healing. Der var en god stemning.
Vi nåede længere/mere end jeg havde forestillet – hvis noget skulle gøres bedre, kunne mere læsning/”lektier” være godt hvis det kunne have et formål. Jeg har lyst til at deltage på andre kurser Annette holder og kan anbefale dette kursus. Jeg fik fuldt ud opfyldt mine forventninger + mere til.
Jeg syntes Annette er god; energisk, overbevisende og engageret med sin egen person.
Kh. Ulf

Healing – session
Kære Annette
Kan ikke beskrive hvor glad jeg er for den healing du gav mig igår. Er så lykkelig idag, går rundt og er så umådelig lykkelig. Ren lykke. Det er helt vidunderligt. Har læst om blodstenen. Hæmatitten. Den står for den maskuline kraft, handlekraften. Det at handle sine drømme og ønsker ud. Og så for sin virkning på blodet.

Mit hjerte er så let og så fint i det og jeg skal bare lade det være som det er.

Stort knus og tak fra
Marianne

Hypnosehealing – session
Jeg føler, at jeg allerede nu er kommet videre og kan bruge de ting jeg oplevede i går på en god og positiv måde til at komme i gang med vægttabet.
Jeg er godt tilfreds med resultatet af sessionen.

Jeg tror på, at det hjælper på flere områder. Jeg har fået hjælp til at håndtere nogle problemer jeg ellers ikke har kunne definere. Jeg vil gerne anbefale andre at søge hjælp hos Annette Køster. Annette er god til at skabe tillid og virker dygtig.

Der var lidt meget støj fra andre i bygningen, men det gik jo alligevel.
Jette

Coaching – session
Sessionen gav en opklaring af et mønster som jeg har taget fra min stedfar”pacing da jeg var 15 år og brugt indtil NU!
Jeg er overrasket over udbyttet og taknemmelig for resultatet!
Annette er indlevende og medfølende samt rolig og afslappet.
Bettina Rolin

Coaching – session
Sessionen gav en yderligere indsigt i hvad der er vigtigt for mig. God professionel udførelse. Gode teknikker.
Stemmer fint i overensstemmelse med det, jeg arbejder med i forvejen.

Mikael Hoffmann

Coaching – session
Kære Annette
Sessionen gav mig klarhed over hvad der er vigtigt for mig. Fasthed til at turde tro på det. Støtte til viljen om at gøre det. Følelsen af at høre til Guds plan.
Jeg har været forvirret i lang tid om visse livsspørgsmål: Nu kan jeg gå videre i tryg forvisning om at jeg mærker rigtigt. Du er meget god fordi jeg kunne lade mig føre i tillid – jeg fornemmede fasthed og omsorg.

Sanne

Coaching – session
Coachingen har overbevist mig om, at jeg har indflydelse på/kan bestemme over mig selv og mine følelser i enhver given situation.
Jeg havde opgivet nogen sinde at slippe af med tvangsfølelser i bestemte for mig ladede situationer.
Annette er meget engageret og virkelig interesseret i den person hun vil hjælpe. Blev holdt til ilden hele tiden – fik ikke lov til at space ud af processen. Man fornemmer at “man” er i gode hænder, bliver fulgt helt til døren ( ikke svigtet på halvvejen). Man efterlades med bevidstheden om at man selv har noget at skulle have sagt over sin situation (sit problem).

Ulla Brat

Coaching – session
Jeg fik retning, fokus, afklaring. God indføling.
Jeg kom hele vejen rundt, også vinkler jeg ikke havde bevidst/aktivt tænkt på.

Birgit Elgaard

Coachingsession pr. telefon
Først og fremmest vil jeg sige tudsind tak for en dejlig behagelig coachsession i rygestop den 12 marts 2007.
Det var nogle gode opgaver du gav mig forinden, opgaver som jeg aldrig tænkte over, da jeg røg. Ja, jeg skriver, da jeg røg, da jeg stadigvæk er røgfri. Smiler
Det går forrygende godt! Griner

Jeg håber ellers du har det godt!

Ha en rigtigt dejlig dag.

Kærlig hilsen
Bettina

Healing – session
Kære Annette
Endnu engang tak for sidst – og tak for at du “åbnede” mig.
Jeg bruger det ikke hver dag men nogle gange om ugen og det er lidt forskelligt hvordan det virker på mig. Det jeg syntes har været mest tydeligt “healende” var da jeg på min tur til Italien skulle køre meget af natten. I de få og korte pauser jeg havde udførte jeg selvhealing og blev hver gang derefter overraskende frisk og fik ny energi og flere resourcer. Har heller ikke ondt i min nakke længere – så der har det jo også hjulpet.
Når jeg selvhealer – har jeg nogle gange svært ved at fokusere – men så kommer det som regel og jeg oplever at jeg går i en form for trance søvn i nogle minutter. DVS sover ikke men er heller ikke rigtig vågen. Kender du til det?
Hils omkring dig dem jeg kender.
Glade hilsner
Kim

Coachingsession pr. telefon
Kæreste Annette, et lille kram og en kærlig tanke, samt ønsket om en god påske.
Jeg har samtidig brug for at sige, at du da er et af de mest fantaskiske mennesker jeg har mødt, og ved ikke helt hvorfor, men jeg har en følelse af, at du kigger lige igennem og ind i mig.
Det er ikke så tit det sker, men i selskab med dig, har jeg ikke brug for at være andre end mig. tak for det. Knus Charlotte

Coaching pr. telefon og efterfølgende hypnosehealing
Jeg hang i en SNOR af sukker, slik, chokolade, fed mad, kager og junkfood. Kunne ikke styre det, men det var det der styrede mig.
Jeg vidste jo godt at jeg ikke ville dø af sult hvis jeg kunne standse den kontrol det usunde havde over mig, men alligevel havde jeg INGEN mulighed for at styre mine tanker om ukontrollable daglige spisning af noget jeg vidste jeg tog på af. Det var jeg ked af, for havde smidt ca. 40 kg over et par år, men var godt i gang med at tage på igen.
Jeg kom på ideen med at hypnose måske kunne hjælpe mig, da jeg følte at jeg var i et afhængighedsforhold som måske svarede til rygning, eller måske som angst for et eller andet. Og man har jo hørt så meget om at hypnose kan hjælpe på mange forskellige ting.
Jeg kontaktede Annette Køster påskelørdag 2008 og hun ”holdt mig i telefonen” i ca. en ½ times tid. Det var den mest inspirerende telefonsamtale jeg har oplevet i mit liv. Annette fik uden nogen som helst tvivl sat noget i gang inden i mig allerede i telefonen (eller sagt på en anden måde STOPPET noget indeni mig, allerede i telefonen)
For nogle minutter efter jeg havde lagt røret kunne jeg mærke en glædesboblen i maven. Følte mig glad, frisk UNG og ikke mindst FRI!! Allerede efter telefonsamtalen mærkede jeg en KRYSTALKLAR forandring i hvad jeg havde lyst til at spise!

Vi aftalte 2 tider hvor jeg kom op til Annette, og selvom jeg har været der begge gange og meget meget gerne ser hende igen, så kunne jeg allerede efter telefonsamtalen mærke en KONKRET og utroligt TYDELIG forskel.
I ugerne efter telefonsamtalen og efter mine 2 konsultationer hos Annette har min afhængighed af alle de ting man tager på af været TOTALT under kontrol.
Hun har givet mig UAFHÆNGIGHED og det er på den ”fede måde”, hvor jeg KAN spise et stykke chokolade på en tur i biffen og KAN spise lidt godt til en fødselsdag – og det er UDEN at jeg dermed er ”faldet i vandet” og showet begynder forfra.

Annette har simpelthen fået løst min afhængighed af alle de ting man bliver overvægtig af og mit forhold til disse ting er nu normale.
Nu skal tiden så bare gå og stille og roligt taber jeg mig. Det ved jeg nu er et faktum, for med Annettes hypnose er jeg igen et FRIT MENNESKE der ikke er ”ejet af slik, chokolade og kager”!!

Annette har intet mindre end været et mirakel i mit liv og hun kan kun få mine absolut BEDSTE anbefalinger for folk der ikke kan ”finde ud af at spise sundt, slankene og normalt”
Hvis der er nogen der vil tale meget meget mere om mine fantastiske oplevelser med Annette Køster er man hjerteligt velkommen til at skrive til mig på mail@slankemakker.dk eller bede Annette om mine kontaktoplysninger. Hun har dem og må gerne give mit telefonnummer til dem der overvejer at få Annettes hjælp til at starte vægttabet og få stoppet de negative spisevaner!

Jeg skal jo gøre det kort her, men kan tale om Annettes skønne skønne og fantastiske VIRKNING i timevis!! Så kontakt mig hjertens gerne!

Mange hilsner
Finn Christensen

Kursist Universel Healing 1
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige, i dag er dagen efter “dagen derpå”. Jeg har sgu ærlig talt svært ved at få armene ned. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har haft så dyb en følelse af at “ALTING VIL MIG DET BEDSTE”. Jeg svæver lidt rundt i min egen lille Cellofan-verden.
Jeg er så dybt taknemmelig for, at du har åbnet mit hjerte, så jeg har fået en mulighed for at se/opleve verden gennem nogle helt anderledes briller.

Vedr. vores kursus, kan jeg kun gentage, at du er den “fødte” underviser, men det BEDSTE er at du taler fra dit hjerte, det er ikke noget der bliver “liret” af. Du havde os med hele vejen, dit undervisningsmateriale er så flot, og de ting du har med er så anvendelige, det er ikke kun en kursusmappe i healing, men også en super guide til et bedre syn på livet.

Bøffen” jeg mangler en lille tegning der viser langefingrenes placering på Antahkaranaen. Ved godt det er individuelt lige nøjagtig hvor det er på hvert enkelt menneske, men bare som illustration.

Din udstråling og din aura gjorde, at jeg på intet tidspunkt følte mig på “glatis”.

Hvis ikke det var fordi jeg vidste, at det var første healingkursus, og ligesom har været med fra det første bogstav på papiret, så ville jeg ikke tro du havde lavet andet de sidste par år.

Tag fordi DU giver mig muligheden for at vokse i en beskyttet atmosfære.

De kærligste hilsner og tanker
Charlotte

Hypnosehealing – session
Efter at have gået med nakkesmerter og stærke muskelsmerter i nakke og skuldre, var det en fantastisk oplevelse at Annette med hypnosehealing fjernede mine smerter til så godt som ingenting. Jeg har dagligt indtager op til 10 smerte stillende piller, nu tager jeg ingen. Vi aftalte – eller rettere jeg aftalte med mig selv under hypnosen, at såfremt jeg ikke passede lidt bedre på mig selv, så ville smerten komme igen. Men jeg har taget hånd om mig selv, nu sidder jeg lidt bedre ved skrivebordet, jeg går mere og har det bare fint. Smerten er nu på et niveau der absolut er tåleligt – og jeg er sikker på at den restsmerte der er, lige så stille fordufter i løbet af kort tid.
Tak og mange knuz til Annette for en imponerende oplevelse med smertelindring.
Erik Lüthje Frandsen

Coaching                                                                                                                                                                    Annette har en blid og behagelig men samtidig direkte og præcis måde at afdække årsager til holdninger og opfattelser, som gav mig nogle begrænsninger og problemer i mit liv og parforhold.
På en dybfølt empatisk måde hjalp Annette mig til at få bearbejdet gamle oplevelser og få en helt ny, frisk og konstruktiv tilgang til den type situationer i mit liv.
Tak for hjælpen og hatten af for dit fantastisk dygtige arbejde, Annette.

Alex Langfred

Coaching – session
Efter en trafik ulykke var jeg blevet bange for at køre bil. Trods min angst, kørte jeg bil i en periode. Men angsten fyldte for meget. Skulle jeg køre næste dag, kunne jeg være nervøs hele dagen inden.

Jeg tog ekstra køretimer i håb om at det ville hjælpe. Det hjalp kun kortvarigt. Kørelæreren fortalte at jeg var en god bilist. Men jeg var stadig nervøs. For mig var det som at spille russisk roulette. Døden var tæt på, hver gang jeg satte mig bag rattet.

Jeg kom i kontakt med Annette, og hun coachede mig i ca. 1½ time. Da hun var færdig sagde hun: “Nu skal bare ud at køre bil”. Hm! Det virkede lidt for godt til at være sandt…

Det var det ikke!
Jeg kører stadig – måneder efter mit besøg hos Annette, og jeg er faktisk en smule glad for at køre bil. Annette har holdt kontakten ved lige, for at høre hvordan det går. Og derfor vil jeg gerne anbefale Annette, hvis man har et konkret problem, som man ønsker hjælp til.

Andrea

Hypnosehealing – session
Hej Annette
Nu er der jo gået en uges tid. Jeg har tænkt meget på dig og din behandling af mig.
Jeg har været meget glad for behandlingen og føler helt klart at det har hjulpet. Jeg har også lavet din selvhypnose, men jeg falder vist hurtigt i søvn.
Med hensyn til mit forhold til mad har jeg haft nemt ved at holde mine egne aftaler med mig selv og føler helt klart, at jeg ikke har været så stresset i mit forhold til mad.
Jeg har haft nemt ved at holde mig fra slik, chips m.m.
Jeg har til gengæld forsøgt ikke at “kede mig”, men har foretaget mig noget i stedet.
Hilsen fra
Pia

Hypnosehealing – session
Kære Annette
En tidlig julehilsen fra mig 🙂
Jeg har det godt og har efterhånden fundet mig selv og det er dejligt, kan styre mit spiseri og har kontrollen over mig selv.
Sidder og tænker tilbage på hvad jeg har været igennem og føler selv jeg er ved at være nået lang. H sender sms’er og ringer stadig ind i mellem, men jeg lader ham ikke komme for tæt på, og ved nu i mit hjerte at det aldrig bliver os igen. Det kan jeg bl.a. takke dig for, og ved med tiden vil det løbe ud i sandet for jeg ønsker ham ikke i mit liv mere.
Der går også stadig fint med min arm, mærker ikke det vilde til den mere, lidt kan der være ind i mellem men slet ikke i samme stil som det har været.
Alt i alt har jeg det godt og ville lige fortælle dig om det siden du nu bæger en del af skylden. Endnu en gang tusind tak for hjælpen, du er stadig min engel, og ind i mellem tænker jeg på dig og ved det er godt helt inden i.
En ønske om en rigtig glædelig jul til dig og din familie, godt nytår, vi ses jo nok kæmpe knus.
Maria

Hypnosehealing – session
Hej Annette

Slankehypnose.

Jeg ved ikke, om jeg havde nogle specielle forventninger til behandlingen. Jeg var enormt spændt på, hvad det hele gik ud på. Hvordan det var, at være i hypnose og ikke mindst om det overhoved hjalp.

Jeg føler, at det aller vigtigste i selve forløbet er, at man 100% ærlig overfor sig selv og ikke mindst overfor for dig. Hypnosens forløb er meget afhængig af, hvilken oplysninger du får til at arbejde med. Under den indledende samtale stiller du nogle gode og påtrængende spørgsmål, som man er nød til at svare på. Jeg blev selv forbavset over hvilke ting, der lå til grund for mit “problem”.

Efter hypnosen skulle jeg lige komme/sunde mig. Jeg kunne mærke, at der var sket noget inden i mig men ikke, hvad det var.

Effekten af hypnosen kom promte.
Jeg tabte mig 1,7kg den første uge og ugen efter 1,3kg. Derefter er der røget ca. 1kg pr. uge. Vel at mærke uden at jeg føler, jeg har gjort noget. Det er mit indre, der er blevet påvirket til, at jeg spiser nogle andre ting. D.v.s. jeg spiser faktisk den samme aftensmad, som resten af familien, bare mindre end før.
I hverdagene er det især morgenmaden og frokosten, der er ændret. Jeg ved allerede om aftenen, hvad jeg skal have næste dag. Det underlige er, at jeg ikke kan lave om på det om morgenen. Jeg er som programmeret til det!!!!!!!!!!

Alt i alt en helt fantastisk følelse.

Jeg har fået 2 behandlinger. Den 01.03.04 og 08.03.04 Jeg mener dog ikke, at behandling nr 2 var nødvendig. jeg føler lidt, at det var spild. (Jeg ved godt du har forklaret mig, at du gik ind og forstærkede den først behandling.)

Nu er der gået knap 8 uger og jeg har tabt mig 9kg. Jeg er dog blevet opmærksom på, at jeg skal have en behandling mere. Der er her på det sidste dukket nogle “nye” følelser op, som jeg meget gerne vil have bearbejdet.

Jeg har været i den heldige situation, at jeg før hypnosen også har prøvet healing. Det har været en helt utrolig god kombination.
Jeg har fået det utroligt godt med mig selv. Jeg er blevet meget mere opmærksom på min krop og mine følelser. Jeg har fået meget mere overskud, også til andre mennesker. Jeg er igen blevet mere aktiv.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at prøve både healing og hypnose. Det har været helt fantastisk.

Venlig hilsen
Lene Christensen, Kokkedal