Det kan du lære af ukrudt!

Ukrudt – Grimt eller smukt?

Om ukrudt er grimt eller smukt afhænger helt sikkert af øjet der ser.
Selv syntes jeg, et stort område med blomstrende mælkebøtter er utrolig smukt.
Den gule farve lyser op og gør mig i godt humør. Meeen når mælkebøtterne er i min græsplane eller sætter sig godt fast mellem fliserne , er jeg knap så vild med dem. Sjovt ikke?
I går fandt jeg disse smukke hvide blomster ( som jeg ikke ved hvad hedder) i ukrudtsmarken i nærheden af, hvor vi bor. De står nu og pynter på et bord i haven.

 

Det kan du lære af ukrudt

 

Det kan ukrudt!

Ukrudt er helt sig selv! Det ved ikke engang, at vi mennesker i mange sammenhæng betragter det som irriterende, og noget der bare skal væk.

Ukrudt er ligeglad hvad andre mener om det. Det tager sig ikke af, hvad vi mennesker mener om det.

Ukrudt tillader sig selv at vokse! Det breder sig og tillader sig selv at vise omverdenen hvilken medfødt kraft, vilje og evne til vækst, det har.

Ukrudt ser muligheder! Det slår sig ned og vokser, så snart det ser den mindste mulighed for det.

Ukrudt lader sig sjældent begrænse! Det er svært at komme til livs. Der skal ofte meget skrappe metoder til.

Ukrudt er vedholdende! Uanset hvilke midler der tages i brug, er det som om ukrudt bare kommer igen og igen. Endda nogen gange i en ny udgave!

Ukrudt indeholder skjulte skatte! Nogle former for ukrudt som skvalderkål og mælkebøtte er sunde at spise og har gode helbredende egenskaber!

 

Hvad du kan lære af ukrudt

 

Værd som ukrudt!

Være dig selv, som den du virkelige er!

Drop at lade dig gå på af hvad andre mener om dig. Tag det du kan bruge af det, de siger og lad resten passere.

Tillad dig selv at vokse som menneske – gør de ting der giver mening for dig; tag det kursus/den uddannelse du længe har haft lyst til, giv dig tid til at læse de bøger du længtes efter at læse ect.. Drop eller gør i det hele taget mindre af de ting, der ikke længere nærer og løfter dig.

Se muligheder – hvis du ikke er tilfreds med dit liv, som det er lige Nu, så se på hvilke muligheder du har for at ændre på det. Store som små ændringer. Begynd allerede i dag!

Lad dig på ingen måde begrænse af gamle uvaner, mønstre og overbevisninger. Gør det der skal til, for at komme af med alt den gamle bagage, der ikke længere støtter dig i at have det liv, du gerne vil have. Gør det selv eller bed om hjælp!

Vær vedholdende i at tage de skridt der får dig hen til det liv, du drømmer om inderst inde.

På samme måde som ukrudt har du med stor sandsynlighed også skjulte talenter og evner, som har lyst til at komme frem i lyset og blive brugt til glæde for dig selv og verden.

Så værd som ukrudt og bliv gladere, mere tilfreds med dig selv og dit liv. Til stor glæde for dig selv og verden. 

Jeg ønsker dig en super dejlig septemberdag.

At lytte til dig selv og det der er rigtig for dig, er det mest kærlige du kan gøre for dig selv

I Lys og Kærlighed 
Annette

PS:
Få inspiration og redskaber til din personlige og spirituelle udvikling direkte i din indbox. Tilmeld dig universelhealing.dk og få med det samme en gratis guidet meditation!