Om

Mit navn er Annette Harplod Køster.

Allerede som teenager interesserede jeg mig lidt for den alternative verden og  vidste et sted dybt i mig, at der var noget mere end blot den fysiske verden.

Det var ikke noget, jeg dengang gav meget opmærksomhed eller brugte bevidst til at forme mit liv. Jeg kan dog nu se, at jeg det meste af mit liv har været rimelig god til at lytte til det, jeg i dag kalder min indre Livsguide og gøre det, der FØLTES rigtig for mig.

Det betød først en uddannelse indenfor den finansielle sektor, hvor jeg arbejdede indtil oktober 2003. I de sidste år inden jeg stoppede, var det blevet tydeligere og tydeligere for mig, at jeg ikke længere var på den rette hylde jobmæssigt.

Men hvad skulle jeg så?
Det vidste jeg ikke. Og min såkaldte fornuft sagde til mig, at jeg havde et godt job til en god løn med en god pension. Men HELE min krop og mit system fortalte mig, at det ikke var det rigtige for mig mere.

I 2001 blev min interesse for det spirituelle vækket på et dybere plan. Og foråret 2002 blev min adgang til universets healende energier åbnet ved en spontan selvhealing, hvor jeg fjernede mine menstruationsmerter.

Jeg valgte at lytte til og følge min indre Livsguide. Jeg droppede jobbet i den finansielle sektor og gik i gang med at udvikle min adgang til healende energier gennem forskellige former for kurser. Jeg har lært at heale gennem Reikienergien, trancehealing,  healing med specielkodede krystaller og de Universelle energier. Jeg har uddannet mig til Hypnotisør og Hypnoterpeut, Coach og NLPmaster praktitioner.

Healing er min store passion. Jeg elsker at heale mig selv og formidle healing til de mennesker, der kommer for at modtage min hjælp til at slippe smerter, blokeringer, mønstre og uvaner, der forhindre dem i at leve det liv de ønsker sig inderst inde.

I 2007 blev jeg opfordret af nogle kunder til at lave et healingkursus. I den proces opstod Universelhealing energien. Den energi jeg altid anvender som udgangsenergi, når jeg formidler healing i dag.
En energi der hele tiden udvikler sig og bevæger sig i takt med, at energierne i Universet udvikler og ændrer sig.

Det er min intention, at lære andre mennesker at heale sig selv og give dem redskaber, der kan gøre deres hverdag lettere samt gøre dem så bevidste, at de tør stå ved sig selv, lære at lytte til og følge deres indre Livsguides beskeder, og derved leve det liv, de inderst inde drømmer om.

Er du klar til at gå nye veje ved at lytte til og følge din indre Livsguide, og skabe dit drømmeliv, er jeg med glæde din sparringspartner.

strandhjerte

I Lys og Kærlighed
Annette