Soul-Body Fusion® – Integration af din sjæl og krop

Kender du det?

Følelsen af ikke helt at være tilstede eller ikke helt at have jordforbindelse?
At der ligesom nogen gange er 2 “af dig”, og du ikke føler dig hel?
Andre gange føler du dig fuldkommen i “pagt” med dig selv!

 

Hvad kan årsagen være?

Disse forskellige tilstande kan skyldes, at din krop og sjæl’s energifrekvenser nogen gange er i samklang, og andre gange er de ikke.

Mange af os har svært ved at bringe vores smukke lyskrop og sjæl ind i vores fysiske krop. Vi lever ofte med vores lys på halvt blus, ude af stand til helt at tiltrække det gode helbrede, velbehag og den velstand, som er vores fødselsret.

Ofte er vores sjæls frekvens og krops frekvens ikke i samklang. Vi kan måske ligefrem opleve en modstand mellem de to energifrekvenser, en følelse af konflikt eller endda en adskillelse.
Vores sjæl ønsker sig noget mere end et liv på halvt “blus”. Vores sjæl øsnker at komme tilstede i vores krop og være tilstede i vores liv på lige fod med vores fysiske krop.

Kan du forestille dig, hvordan det vil føles at have sjælens og kroppens energifrekvenser i en permanent tilstand af samklang?
Forenet til en helhed, som det er meningen, at de skal være?

Det kan Soul-Body Fusion hjælpe dig til sker.

 

Hvad er Soul-Body Fusion®?

Soul-Body Fusion® er en bemærkelsesværdig genforenings proces mellem din sjæl og krop.Soul-Body Fusion® er en enkelt og effektiv metode til at bringe din sjæl og krop’s energifrekvenser i harmoni og forberede dig til den ny tid, vi er på vej ind i.
Ved denne afbalancering af din sjæl og krops energi -frekvenser sker der en slags elektromagnetisk ændring, der bevirker at du slipper gamle og tunge tanke og handle mønstrer. Der opstår en slags ny kerne i dig.
Du oplever at blive hel.

 

Hvor kommer Soul-Body Fusion® fra?

Soul-Body Fusion® metoden er udviklet af Jonette Crowley fra USA. Metoden kom til Danmark for nogle år siden, og er ved at blive mere og mere kendt.
Jonette Crowley er en anderkendt international spirituel lærer og vejleder, der rejser rundt i verden og blandt andet underviser i Soul-Body Fusion®. Hun har også skrevet bogen “The Eagle and the Condor”, der handler om hendes egen fantastiske spirituelle rejse, som åbnede dørene for at skabe Soul-Body Fusion®. Du kan læse mere om Jonette Crowley her

Jeg er uddannet og certificeret af Jonette Crowley til at formidle Soul-Body Fusion®.

 

Hvordan foregår Soul-Body Fusion®?

Soul-Body Fusion® foregår over 3 gange.

1. og 2. gang kommer du som udgangspunkt til en personlig session af ca. ½ times varighed med en uges mellemrum.

3. gang foregår 2 uger efter 2. gang, og kan enten foregå ved telefonisk kontakt, Skype eller fjernformidling.

Du kan også vælge at modtage alle 3 gange af Soul-Body Fusion® telefonisk, via Skype eller fjernformidling.

 

Pris

DKK. 1.650,00 for alle 3 gange.

Beløbet indbetales til konto 8117 0001470838 i Nykredit Bank inden første session.

Handelsbetingelser finder du her