Trives du hvor du er?

I formiddags sagde min mand og jeg farvel og på gensyn til nogle af vores venner efter en herlig weekend sammen med dem.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på hvor dejligt det er, at jeg nu selv kan bestemme, at møde lidt senere i min forretning i dag. FORDI JEG for mange år siden valgte at lytte til mit hjerte og min sjæls stemme.
For dengang da jeg var i den finansielle sektor skulle jeg nærmest ALTID tikke og bede om at få fri. Og fik ondt i maven over om jeg kunne få fri, så det jeg gerne ville i mit liv kunne lade sig gøre.

Jeg kom også til at tænke på, at jeg desværre møder rigtig mange mennesker, der IKKE TRIVES HVOR DE ER I DERES LIV.

Det kan være i forhold til deres kæreste, ægtefælle, søskenderelationer, andre familierelationer eller deres uddannelse, job & karriere.

Mange af dem syntes ikke, de kan ændre på disse ting i deres liv. De lader sig i stedet for NØJES MED NOGET MINDRE END DET DER GØR DEM VIRKELIG GLADE OG LYKKELIGE.

Det er SÅ TRIST, for DET ER MULIGT at ændre sine livs vilkår, så man bliver glad og lykkelig det meste af tiden.

Jeg VED det er MULIGT. Det at jeg stoppede i den finansielle sektor i efteråret 2003 er en af de bedste livsændringer i mit liv. Når jeg kan gøre det, KAN DU OGSÅ!!!!

Ja, det kræver ind i mellem MOD at gøre det.
Men prisen for ikke at ændre på det man ikke trives med, er for mig at se tit højere end hvis man tager mod til sig og kaster sig ud i at ændre det, der ikke fungere for en i sit liv.

Og ofte skal man tage tilløb for at lave ændringer. Det er helt ok, for det er for det meste en proces at erkende, at der er noget, der ikke fungere optimalt i ens liv og så efterfølgende lytte til og handle ud fra sit hjerte & sin sjæls stemme.

Nogen gange kan man selv klare ”ærterne”. Andre gange bliver ændringerne lettere at gennemføre med støtte og hjælp.

Det første skridt mod at lykkeligere liv er at begynde at lytte til hvad dit hjerte har at sige.
Og jeg vil gerne støtte og hjælpe dig.
Derfor kan du resten af december få min
HJERTEMEDITATION – kom i kontakt med din inderste kerne med 25% julerabat.
Brug koden JUL OG DU FÅR RABATTEN.

Køb HJERTEMEDITATION HER

HJERTEMEDITATION er lavet til DIG, der er mega træt af at erfare, at når du gør det dit sind siger, skulle du have lyttet til din indre stemme. Du turde bare ikke stole på, at det du mærkede og hørte var rigtigt for dig.

Få mere info om HJERTEMEDITATION her

Ønsker dig en dejlig aften.

At lytte til dig selv og det der er rigtig for dig, er det mest kærlige du kan gøre for dig selv

I Lys og Kærlighed 
Annette

PS:
Har du brug for yderligere støtte og hjælp til at turde følge din inderste ønsker, kan en
Universel Hjertehealing være det der skal til. Du er velkommen til at ringe til mig på  mobil 26 27 34 91 og høre, hvordan jeg kan støtte og hjælpe dig i din proces.